Pobedom overena sezona 2016/17!

Pobedom overena sezona 2016/17!

Užice, dvorana Veliki park; Gledalaca: 100;

Sudije: Nikola Simeunović (Trstenik), Nemanja Petrović (Kraljevo);

 

UŽICE – ANTENA 3:0 (25:22, 25:13, 25:15) 75:50

 

Užice: Lekić 4p, Božić 1p, Derikonjić 9p, Ignjatović 12p, Lazić (kap) 16p, Krstić 3p, Ljubojević 11p, Murić 3p, Milojević 3p, Arsić, Žunić (lib), Kurćubić (lib); treneri Bogosavljević i Krsmanović;

Antena: Obradović 4p, Dončić 1p, Stevanović (kap) 2p, Miković 10p, Peković 1p, Božović, Sedlan (lib);

U 22. kolu Prve B lige u Užicu je gostovao stari rival Antena iz Kruševca. Utakmica nije imala rezultatski značaj ni za domaćina, ni za gosta. Antena je mnogo pre ovog kola izgubila prvoligaški status, ali je u prvi set ušla agresivnije od Užica. Sve vreme su vodili u prvom setu do 22:20, kada na servis dolazi srednji bloker Užica Petar Ignjatović. Dobrim servisima je poremetio prijem Kruševljana, a kapiten Lazić je blokovima zaustavio najboljeg gostujućeg igrača korektora Mikovića. Užičani su osvojili prvi set rezultatom 25:22.

U drugom i trećem setu su igrači prve postave Užica dominirali i omogućili svojim saigračima sa klupe da pokažu svoje odbojkaško znanje. Doskorašnji libero Milojević se dobro snašao na mestu primača servisa, dizač Božić i libero Kurćubić si bili odlični, korektor Lekić je pokazao kako se smečuje svim delovima ruke, a primač servisa Arsić je zamenio kapitena Lazića i kao kapiten u igri ostvario pobedu protiv Antene.

Užice je završilo sezonu na devetom mestu Prve B lige u sjajnoj konkurenciji. Moglo je bolje, ali i lošije. Ali cilj je ispunjen, obezbeđen je opstanak u potpunosti sa svojim snagama (5 seniora, 2 juniora i ostatak kadeti).

A na kraju meča se pokazalo da Odbojkaški klub “Užice” ima više svojih članova u Beogradu nego u Užicu. Došli momci za uskršnje praznike u svoj rodni grad i … ulepšali fotografiju na kraju utakmice!

TO JE TA EKIPA!
Na kraju sezone zajedno bivši i sadašnji igrači i treneri

Podelite vesti!