Kadeti Užica šampioni Kadetske lige!

Kadeti Užica šampioni Kadetske lige!

Pre odigranog poslednjeg kola protiv FAP Livnice iz Prijepolja, kadeti Užica su obezbedili prvo mesto u Kadetskoj ligi Zlatiborsko-Moravičkog okruga. Ostvareno je 5 pobeda bez izgubljenog seta u konkurenciji Metalac Takova iz Gornjeg Milanovca, Drine iz Bajine Bašte. Lučana, Priboja, Bukovice Puteva iz Ivanjice i FAP Livnice iz Prijepolja.

Kadetska ekipa OK “Užice”

Ekipu predvode kapiten srednji bloker Igor Derikonjić i dizač Uroš Krstić, a tu su još korektor Veljko Lekić, primači servisa Milan Veljašević i Ljubiša Milojević, srednji bloker Filip Radojičić, dizač-korektor Dušan Božić i libero Željko Žunić. Ostatak ekipe čine talentovani članovi pionirske ekipe Užica.

Osvajanjem prvog mesta u Kadetskoj ligi, Užičani su stekli pravo da učestvuju na Prvenstvu Srbije za kadete, finalnom prvenstvu 12 najboljih ekipa Srbije u kadetskoj konkurenciji. Prvenstvo Srbije će se odigrati od 26 – 28. maja 2017. godine, a domaćin ovog prvenstva će se odrediti 10. maja 2017. godine po završenom konkursu. Na ovom prvenstvu Užice ima velike ambicije.

Zvanična informacija Odbojkaškog saveza Srbije

Kadeti Užica su već počeli sa pripremama za Prvenstvo Srbije, a na upravi kluba je da obezbedi što bolje uslove kako bi užički kadeti ostvarili uspeh na Prvenstvu Srbije.

Podelite vesti!