Užičani osvojili Juniorsku ligu!

Užičani osvojili Juniorsku ligu!

Užice, sala OŠ “Stari grad”; Gledalaca: 20;

Sudije: Bojan Tripković, Duško Ristanović (obojica Užice);

 

UŽICE – FAP LIVNICA 3:0 (25:14, 25:12, 25:11) 75:37

 

Užice: Murić, Veljašević, Božić, Krstić, Lekić, Arsić, Derikonjić (kap), Radojičić, Milojević, Đenić, Kostić, Žunić (lib); trener Bogosavljević;

FAP Livnica: Drobnjak J (kap), Puzović, Fazlić, Zaimović, Ljujić, Čakarević M, Čakarević D, Drobnjak M, Mutabdžija (lib); trener Oković;

Šampioni Juniorske lige – OK “Užice”

 

Predvođeni odličnim Krstićem, raspoloženim Murićem i sigurnim Milojevićem Užičani su savladali stare rivale iz Prijepolja. Iako su posvećeni radu u seniorskoj ekipi i nemaju mnogo prilika da uigravaju juniorsku postavu, večeras su svi momci odigrali dobru utakmicu. Igrači prve postave su dobrom igrom omogućili svim saigračima da uđu u igru i pokažu svoje umeće.

Rivali i prijatelji OK “Užice” i OK “FAP Livnica”

Ekipu juniora Užica čine 2 juniora, 8 kadeta i 2 pionira. Deri i drugovi su veoma homogena ekipa, u kojoj su svi u službi ekipe. Ako nastave da grade timski duh mogu daleko da doguraju u ovogodišnjem prvenstvu Srbije.

Ovom pobedom overeno je prvo mesto u Juniorskoj ligi Zlatiborsko – Moravičkog okruga. Time su Užičani stekli pravo da učestvuju u kvalifikacijama za Juniorsko prvenstvo Srbije, među 8 najboljih ekipa Srbije u juniorskoj konkurenciji.

Pehar u pravim rukama!

Pehar kapitenu najbolje juniorske ekipe u Zlatiborskom i Moravičkom okrugu za sezonu 2016/17 je predao Ivan Đokić, Predsednik Skupštine Odbojkaškog kluba “Užice”.

Svečano na kraju – Igor Derikonjić i Ivan Đokić

Podelite vesti!