Pobeda na početku drugog dela prvenstva!

Pobeda na početku drugog dela prvenstva!

Kruševac, Sportska dvorana Kruševac; Gledalaca: 100;

Sudije: Marko Grujić (Kraljevo), Vladimir Stanković (Leskovac);

 

ANTENA – UŽICE 0:3 (21:25, 22:25, 23:25) 66:75

 

Antena: Mihailović 3p, Nastić 3p, Živanović 10p, Obradović, Dončić, Janković, Miković 6p, Peković 1p, Božović, Buculjević 7p, Stevanović (lib), Sedlan (lib);

Užice: Kurćubić, Ćirković 13p, Božić, Derikonjić 3p, Luković, Ignjatović 5p, Lazić (kap) 18p, Krstić 6p, Ljubojević 6p, Arsić, Milojević (lib); treneri Bogosavljević i Krsmanović;

 

OK “UŽICE” – pobeda u derbiju donjeg dela tabele

 

Za ekipu Užica pauza je došla u lošem trenutku, posle 2 uzastopne pobede u decembru. Strah od prve utakmice u nastavku sezone je bio veći nego što je bilo očekivano, pogotovo što su Užičani imali imperativ pobede. Domaća ekipa (Antena) je u drugi deo sezone ušla značajno pojačana. Protiv Užica su igrali sa 4 nova igrača u postavi. Čini se da su od starta sezone igrali u ovom sastavu da bi u svom skoru imali makar 2 pobede.

Užičani su imali periode dobre igre, ali i padove u igri, koje su koristili igrači Antene. Za 86 minuta igre ekipa Užica je ipak bila bolji protivnik i zasluženo nosi sva 3 boda u Užice.

U sledećem kolu Užičani opet putuju u Kruševac, ali sada na megdan ekipi Napredak 037, koja trenutno zauzima 2. mesto na tabeli. Utakmica se igra u subotu, 04. februara 2017. godine sa početkom u 16,00 časova.

Podelite vesti!