Novogodišnji turnir u Čačku

Novogodišnji turnir u Čačku

Pioniri Odbojkaškog kluba “Užice” imali su promociju svog novog tima u 2016. godini na Novogodišnjem turniru u Čačku u organizaciji Odbojkaškog kluba “Lotus”. Na turniru  je učestvovao veliki broj ženskih kadetskih i pionirskih ekipa i 4 pionirske muške ekipe.

Budućnost OK “UŽICE” (stoje trener Šimišić, Đurić, Đenić, Kostić, Teofilović, Mandić, Drljević, Kljajić, kleče Bacetić, Jovanović, Polić, Stanojčić, Vesnić)

Turnir se odigrao u hali u Preljini. U muškoj konkurenciji je igrao svako sa svakim i prvo mesto je zasluženo osvojila ekipa Novog Pazara.

Lotus – Užice 2:0

Užice – Novi Pazar 0:2

Lučani – Užice 2:1

Tabela

  1. Novi Pazar 3 pobede
  2. Lotus 2 pobede
  3. Lučani 1 pobeda
  4. Užice bez pobede

Ovo je bio prvi takmičarski nastup nove pionirske ekipe OK Užice. Utakmice sa sjajnim rivalima će značajno pomoći trenerima u smernicama za rad na narednim treninzima kako bi što spremniji dočekali početak Pionirske lige Zlatiborsko – Moravičkog okruga. U Pionirskoj ligi rivali su Lotus (Čačak), Lučani, Arilje, Metalac Takovo (Gornji Milanovac) i Bukovica Putevi (Ivanjica). Igra se 10 kola, svako sa svakim, kod kuće i u gostima. Eto sjajne prilike da užički momci odmere snage sa vršnjacima iz regiona i pokušaju da ostvare što bolji plasman.

 

Podelite vesti!