U Bečeju domaćin siguran

U Bečeju domaćin siguran

Bečej, OSC “Đorđe Predin Badža”; Gledalaca: 150;

Sudije: Mirko Subašić, Aleksandar Đuričin (obojica Novi Sad);

 

BEČEJ – UŽICE 3:0 (25:17, 25:20, 25:23) 75:60

 

Bečej: Rakić M 1p, Džigurski (kap) 4p, Vojnović, Ćorluka 9p, Lukić, Koković 4p, Radovanov, Rakić Đ 9p, Milovac 5p, Džigurski V 17p, Građin (lib), Marešanović (lib);

Užice: Lekić, Ćirković 5p, Božić 2p, Derikonjić, Luković, Ignjatović 4p, Lazić (kap) 16p, Krstić 1p, Ljubojević 3p, Milojević 5p, Žunić (lib), Kurćubić (lib); treneri Bogosavljević i Krsmanović;

Bilo je to teško i dugo putovanje do Bečeja. Pravo iz kombija Užičani su izašli na teren i tek su solidno odigrali treći set, ali tada je već bilo kasno. Ova utakmica je pravi primer da se utakmica mora igrati posle odmora od dugog puta. Ali, koliko para, toliko i muzike!

Problem Užica je i ovoga puta bio prijem servisa. U trećem setu je tek trener Bogosavljević pronašao postavu koja je konkretno servirala i stabilizovala prijem servisa. Malo je nedostajalo da se uđe u četvrti set, ali su domaći igrači bili sigurniji u završnici i zasluženo osvojili nova 3 boda.

Priliku da ostvare drugu pobedu u prvenstvu Užičani imaju u subotu 03.decembra 2016. godine, kada u Užice dolazi ekipa Srem Eaton, trenutno četvrtoplasirana u Prvoj B ligi. Utakmica se igra u dvorani Veliki park, sa početkom u 16 časova.

 

Podelite vesti!