Kruševljani odneli bodove iz Užica

Kruševljani odneli bodove iz Užica

Užice, dvorana Veliki park; Gledalaca: 30;

Sudije: Mirjana Mitrović (Kosjerić), Radenko Kusturić (Beograd);

 

UŽICE – NAPREDAK 037 1:3 (23:25, 18:25, 25:22, 21:25) 87:97

 

Užice: Lekić, Ćirković 2p, Derikonjić 5p, Luković, Ignjatović 13p, Lazić (kap) 22p, Avramović 1p, Krstić 1p, Ljubojević 12p, Murić 3p, Milojević (lib), Žunić (lib); treneri Bogosavljević i Krsmanović;

Napredak 037: Marinković, Mitrović, Lazarević, Stojić 9p, Milovanović 6p, Stamenković 10p, Cekić B (kap) 14p, Cekić N 15p, Jovanović 8p, Milosavljević, Stevanović (lib), Ždraljević (lib); trener Jović;

Predvođeni sjajnim dizačem Milovanovićem, koji je znalački vodio svoju ekipu, i neumoljivim srednjim blokerom Cekićem, koji je bio nerešiva enigma za Užičane, Kruševljani su uspešno prebrodili prvo kolo i odneli sva 3 boda iz Užica. Svoje fizičke prednosti u odnosu na domaće igrače Kruševljani su disciplinovano i strpljivo pretvarali u prednost u poenima i posle 106 minuta velike borbe su ostvarili značajnu pobedu.

Užičani su imali veliku želju, borili su se, nisu odustajali… Bilo je dosta dobrih akcija, i u odbrani i u napadu. Nije bilo energije da se vezuju dobre akcije u seriji. U velikoj želji Užičani su pravili veliki broj grešaka. Bilo je dosta nediscipline i nesporazuma između igrača, kad je u pitanju odigravanje lakih kontri.

Seniorska ekipa OK "UŽICE"

Seniorska ekipa OK “UŽICE”

Statistički Napredak 037 je manje grešio. Može se reći da igrači Napretka uopšte nisu grešili. Bolje su servirali i imali su 10 poena iz bloka. U napadu i prijemu servisa ekipe su bile izjednačene.

Za ekipu Užica predstoji detaljna analiza utakmice i rad na ispravljanju grešaka. U drugom kolu Prve B lige Užičani gostuju u Leskovcu. Utakmica protiv Dubočice se igra u subotu, 22. oktobra 2016. godine, sa početkom u 17 časova.

Podelite vesti!