U Bečeju povratak na pobednički kolosek!

U Bečeju povratak na pobednički kolosek!

Bečej, SC “Đorđe Predin”; Gledalaca: 100;

Sudije: Mirko Subašić, Milan Divijački (obojica Novi Sad);

 

BEČEJ – UŽICE 0:3 (15:25, 20:25, 24:26) 59:76

 

Bečej: Mitrović 3p, Rakić M, Džigurski N, Vojnović, Lukić 4p, Radovanov N, Radovanov M 3p, Rakić Đ 7p, Brankov, Džigurski V (kap) 18p, Građin (lib), Marošanović (lib);

Užice: Lekić, Ćirković 1p, Nenadić 12p, Derikonjić 3p, Lazić (kap) 10p, Popović 1p, Krstić 3p, Ljubojević 10p, Lekaj 1p, Betić 13p, Žunić (lib); treneri Bogosavljević i Krsmanović;

 

Kapiten Lazić na zagrevanju uoči utakmice

 

Bilo je to još jedno dugo putovanje u “Jevropu”. Dug put, loši vremenski uslovi i … ulazak u veliki sportski centar “Đorđe Predin”… Trebalo je protegnuti noge i dobro se zagrejati.

Užičani su igrali protiv ekipe Bečeja, koja se bori za opstanak u ligi. Ekipa Bečeja je sastavljena od talentovanih juniora i kadeta, a predvođena je odličnim korektorom Džigurskim. Ipak, Užičani su ozbiljno ušli u utakmicu i nisu dozvolili mladoj ekipi da se razmahne.

 

Ćirković u akciji uoči utakmice

Dok je trener Bogosavljević držao u igri prvu postavu Užica rezultat je bio ubedljiv u korist gostiju. Tada je bilo i sjajnog prijema servisa, i as servisa, i odličnih blokova. Želja trenera Bogosavljevića je bila da razigra i igrače sa klupe, ali svaki ulazak rezervnih igrača je negativno uticao na igru Užica. Tako da je utakmicu završila ipak prva postava gostujuće ekipe.

Nakon završetka utakmice kapiten Užica Lazić je izjavio: “Naša ekipa je u odličnoj formi i to smo pokazali i protiv mlade ekipe Bečeja. Za 14 dana igramo u Užicu protiv najbolje ekipe u Prvoj B ligi i bitno nam je da damo sve od sebe i odigramo dobro pred domaćim navijačima. Užička publika će imati priliku da vidi dve odlične ekipe i dosta odličnih odbojkaša. Naš cilj u ovogodišnjem prvenstvu je da ostvarimo što više pobeda i da stvorimo što bolju bazu za prvenstvo sledeće godine. Za unapređenje igre je najbolji test utakmica protiv dobre ekipe.”

 

Ljubojević se vratio u takmičarsku formu

Narednog vikenda je pauza u prvenstvu Prve B lige zbog odigravanja finalnih utakmica Kupa Srbije. U 18. kolu Užice igra kod kuće protiv lidera prvenstva Loznice. Eto prilike da ljubitelji odbojke u Užicu vide sjajnu mušku odbojkašku utakmicu sa dosta aktera koji imaju superligaško iskustvo.

 

Podelite vesti!