Deseti trijumf pionira za potvrdu titule šampiona Pionirske lige

Deseti trijumf pionira za potvrdu titule šampiona Pionirske lige

Užice, sala OŠ “Stari grad”; Gledalaca: 30;

Sudije: Bojan Tripković, Katarina Avramović (oboje Užice);

 

UŽICE – LUČANI 3:0 (25:19, 26:24, 25:21) 76:64

 

Užice: Veljašević, Radojičić, Stanić, Kostić, Mandić, Đenić, Todorović, Kostadinov, Grujć, Lekić, Krstić (kap), Drljević; trener Panić;

Lučani: Milosavljević, Stevanović, Kovačević, Matijašević, Radovanović, Bogićević Bolomir, Karadžić (lib), Stanić, Dimitrijević, Mijatović (kap), Joković, Bogićević Bojan (lib); trener Madžarević;

 

Duel dve najbolje ekipe u Zlatiborskom i Moravičkom okrugu je trajao tačno 60 minuta. Užičani su i drugi put savladali vršnjake iz Lučana i time potvrdili titulu šampiona u Pionirskoj ligi. Ono što ih očekuje je vredan rad da se isprave nedostaci, kako bi što spremniji dočekali finalni turnir Prvenstva Srbije za pionire.

Kapiten Krstić je znalački vodio svoju ekipu. Najraspoloženiji u napadu je bio primač servisa Veljko Lekić. Bolji nego u prethodnim utakmicama su bili srednji blokeri Mihailo Todorović i Filip Radojičić.

Večeras se posebno se istakao Stanić, koji je zamenio Kostića, a kada se vrate na igru iz prethodnih utakmica Veljašević i Kostić, igra užičke ekipe biće još tečnija.

 

Finalni turnir Prvenstva Srbije za pionire se odigrava u drugoj polovini maja. Termin će biti naknadno određen.

Pred šampionima su tek sada izazovi

Pred šampionima su tek sada izazovi