Trijumf pionira u Lučanima!

Trijumf pionira u Lučanima!

Lučani, sala OŠ “Milan Blagojević”; Gledalaca:20;

Sudije: Mirjana Mitrović (Kosjerić), Nenad Tomić (Lučani);

 

LUČANI – UŽICE 0:3 (23:25, 18:25, 23:25) 64:75

 

Lučani: Milosavljević, Stevanović, Kovačević, Matijašević, Radovanović, Bogićević, Stanić, Dimitrijević, Karadžić, Mijatović (kap), Bojović, Bogićević Boj (lib); treneri Madžarević i Majstorović;

Užice:Veljašević, Radojičić, Drljević, Kostić, Mandić, Đenić, Grujić, Lekić, Krstić (kap), Todorović, Bacetić (lib); trener Panić;

To je ta ekipa! Pioniri OK "UŽICE"

To je ta ekipa!
Pioniri OK “UŽICE”

 

Sjajna pionirska utakmica u Lučanima! Domaća ekipa je, predvođena primačima servisa Mijatovićem (kapiten) i Milosavljevićem i srednjim blokerom Bojovićem, počela utakmicu silovito. Odličnim servisima (isticali se Kovačević i Mijatović) su potpuno poremetili prijem gostiju iz Užica. Odmah su napravili veliku razliku u poenima u korist svoje ekipe. Dok su se uspavani Užičani snašli već je bilo 5:1, pa 13:4 u korist Lučana. Na sreću po goste, razigrao se Veljašević i polako se razlika u korist Lučanaca smanjivala. Bilo je 22:20 za Lučane, kada je na servis došao Veljašević i preokrenuo u korist Užica na 24:22, a onda je kraj seta u korist gostiju bio neminovan posle ovog preokreta (25:23).

Drugi set je bio prilično dominantan u korist Užica. U Lučanima je bio raspoložen samo Milosavljević, pa su to gosti, predvođeni kapitenom Krstićem, iskoristili da ubedljivo osvoje set (25:18). Posebno su se istakli Radojičić, Kostić i Lekić.

U trećem setu se vodila izjednačena borba. Opet su Lučanci prvi napravili rezultatski iskorak i poveli 22:20. Međutim, stvar u svoje ruke je preuzeo primač servisa Užica Lekić. Užice je preokrenulo rezultat i osvojilo i treći set (25:23).

Ovom pobedom su Užičani zadržali prvo mesto na tabeli Pionirske lige. Sledeću utakmicu igraju u ponedeljak, 29.02.2016.godine, u Gornjem Milanovcu u sali OŠ “Momčilo Nastasijević”, sa početkom u 20,30 časova.