Najbolji u Zlatiborskom i Moravičkom okrugu

Najbolji u Zlatiborskom i Moravičkom okrugu

Juniorska liga, 6. kolo

Prijepolje, sala Gimnazije; Gledalaca: 30;

Sudije: Igor Čaraveša, Marko Mićović (obojica Prijepolje);

 

FAP LIVNICA – UŽICE 0:3 (08:25, 22:25, 11:25) 41:75

 

FAP Livnica: Fazlić 1p, Puzović 5p, Drobnjak (kap) 6p, Pljasković, Kuveljić 7p, Zaimović 1p, Memović 3p, Kapidžija 1p, Planić, Mutabdžija (lib); trener Oković;

Užice: Murić 11p, Lekaj (kap) 3p, Božić 4p, Lekić 1p, Bakić, Arsić 2p, Veljašević 2p, Derikonjić 2p, Milojević 12p, Krstić 8p, Dabić 2p, Žunić (lib); treneri Bogosavljević i Krsmanović;

Odbojkaški klub "Užice" - juniorska ekipa

Odbojkaški klub “Užice” – juniorska ekipa

 

U šestom kolu Juniorske lige Zlatiborsko-Moravičkog okruga juniori Užica su zabeležili šesti trijumf i ligu završili na prvom mestu sa samo jednim izgubljenim setom.

Predvođeni tehničarem Krstićem, Užičani su prvi i treći set odigrali na visokom nivou.  U drugom setu su juniori iz Prijepolja odigrali veoma dobro i borbeno, ali nedovoljno za više od osvojena 22 poena. Svi igrači Užica su odigrali dobro, a najefikasniji su bili primači servisa Milojević (12 poena) i Murić (11 poena).

Za juniore Užica predstoje kvalifikacije za finalni turnir Juniorskog prvenstva Srbije, gde učestvuje 8 najboljih juniorskih ekipa Srbije. Protivnik u kvalifikacijama će se znati posle žreba, koji će se održati u prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije.