I pioniri Užica ređaju pobede

I pioniri Užica ređaju pobede

U okviru Pionirske lige Zlatiborsko-Moravičkog okruga Užice i Bukovica Putevi su odigrali dvomeč, jednu utakmicu u Ivanjici i jednu u Užicu.

Ivanjica, 15.02.2016. godine

BUKOVICA PUTEVI – UŽICE 0:3 (13:25, 17:25, 19:25) 49:75

 

Užice, 16.02.2016. godine, sala OŠ “Stari grad”;

Sudije: Adam Jaraković, Andrija Petrović (obojica Užice);

 

UŽICE – BUKOVICA PUTEVI 3:0 (25:10, 25:7, 25:10) 75:27

 

Užice: Veljašević, Radojičić, Kostić, Mandić, Šenić, Todorović, Grujić, Lekić, Krstić (kap), Vasojević, Bacetić (lib); trener Panić;

Bukovica Putevi: Todorović, Milutinović (kap), Kolarević, Trnavac, Poledica, Kostić, Peruničić, Krdžić, Radonjić, Đokić, Karaklajić (lib); trener Petrović;

Užičani su odigrali bolje nego u Ivanjici, što je rezultiralo ubedljivijim trijumfom nad vršnjacima iz Ivanjice.

Predvođeni kapitenom Krstićem pioniri Užica su od starta sva tri seta pravili veliku razliku u poenima i tako omogućili svim saigračima da aktivno učestvuju u pobedi. Osim smečeva najboljih igrača Lekića i Veljaševića, malobrojni gledaoci su videli i sjajne smečeve Kostića i Vasojevića, odlične prijeme Todorovića, Đenića, Bacetića i Radojičića, penale Radojičića, veoma dobre servise Grujića, Vasojevića i Đenića, kao i dizanje Mandića.

 

Pred pionirima Užica je još 6 utakmica Pionirske lige. Predstoje po dva meča sa vršnjacima iz Lučana, Čačka i Gornjeg Milanovca, kod kuće i u gostima. Očekuje se velika borba za prvo mesto i plasman na finalni turnir Prvenstva Srbije.