Dan više za odbojku!

Dan više za odbojku!

U sali OŠ “Dušan Jerković” doprinos globalnoj manifestaciji “Dan više za odbojku” su dali i užički odbojkaški klubovi OK “Jedinstvo”, OK “Tajm”, OK “Forma” i OK “Užice”.

Bio je to Dan više za sport, Dan više za zdravlje, Dan više za fer-plej!

Na jednom mestu su igrali devojčice i dečaci iz 3 odbojkaška kluba i pokazala sve ono što su naučili na svojim treninzima zajedno sa svojim trenerima. Imali su sjajnu priliku da pokažu svoje odbojkaško znanje pred sjajnim sportskim zvezdama iz šampionskih generacija Odbojkaškog kluba “Jedinstvo”: Svetlana Ilić, Aleksandra Milosavljević, Vesna Tomašević, Ljiljana Borčić, Jasmina Mazalica, Aleksandra Avramović… Prava je sreća za Užice da su ove sjajne sportiskinje (većina od njih) sada pedagozi u odbojkaškim klubovima. Imaju užička deca od koga da nauče prste, čekić, smeč… Budućnost odbojke u Užicu će biti svakako svetla!

Diviziju muške odbojke je predvodio kapiten i prvi tehničar juniorske, kadetske i pionirske ekipe Užica Uroš Krstić. Mlađe kategorije Užica su prve u juniorskoj, kadetskoj i pionirskoj konkurenciji i do sada su izgubile samo jedan set u 16 utakmica. Predstoji im velika borba za učešće na finalnim turnirima Prvenstva Srbije. Igrali su Lazo, Boća, Baceta, Mihailo, Peđa, Vesnić, Đenka… Igrali su verovatno budući reprezentativci Srbije!