Užičani se isprsili pred liderom, ali nedovoljno čvrsto

Užičani se isprsili pred liderom, ali nedovoljno čvrsto

Kruševac, Hala sportova; Gledalaca: 50;

Sudije: Bratislav Dimitrijević, Vuk Jovanović (obojica Niš);

 

NAPREDAK 037 – UŽICE 3:1 (25:18, 23:25, 25:23, 25:22) 98:88

 

Napredak 037: Gavrilović 8p, Jovanović 3p, Šribar 15p, Miljković, Milovanović (kap) 1p, Filipović, Cekić B 12p, Cekić N 12p, Jovanović S, Milosavljević, Cekić M (lib), Stevanović (lib); trener Stojiljković;

Užice: Tripković 1p, Ćirković 7p, Ignjatović 16p, Lazić (kap) 20p, Šuljagić 11p, Avramović 6p, Đokić, Dabić, Lekaj, Milojević (lib), Žunić (lib), Arsić; treneri Bogosavljević i Krsmanović;

Borba za samopouzdanje mlade i nestabilne ekipe Užica se nastavlja. Velike su oscilacije u koncentraciji i ogromne su amplitude dobrih i loših poteza. U tako nategnutoj psihičkoj nestabilnosti boli svaka sudijska greška, a danas ih je bilo mnogo (pogotovo onih iz domena sudijskog kriterijuma). Sudije iz Niša sa nadmenim stavom, koji je u disproporciji sa sudijskim znanjem, ne zaslužuju da sude drugu ligu.

Danas je u ekipi Užica odličan bio tehničar Avramović. Šteta je što i Lazić, Milojević, Šuljagić i Ignjatović nisu bili za nijansu stabilniji. Toliko je danas nedostajalo za pobedu. Ćirković je potpuno van forme.

Da li serija od 4 poraza može da se zaustavi? Videćemo već u subotu, 28.11.2015. godine, kada u Užice dolazi drugoplasirana ekipa FAP Livnica iz Prijepolja. Utakmica se igra u dvorani Veliki park sa početkom u 16,00 časova.