Milanovčani bolji u Kupu Srbije!

Milanovčani bolji u Kupu Srbije!

Gornji Milanovac, hala Breza; Gledalaca: 20;

Sudije: Vladimir Jokanović, Tomislav Popović (obojica Kraljevo);

 

METALAC TAKOVO – UŽICE 3:1 (25:17, 20:25, 25:16, 25:17) 95:75

 

Metalac Takovo: Ćosović 4p, Nikolić 3p, Bubulj 11p, Ćosić 11p, Vujović, Đurović (kap) 6p, Đoković, Jovičić, Jestrović 15p, Petrović 1p, Ilić (lib); Treneri Ignjatović i Petrović;

Užice: Murić 1p, Tripković 6p, Lekaj 3p, Arsić, Derikonjić 1p, Veljašević, Ignjatović 10p, Lazić (kap) 29p, Ćirković 6p, Krstić, Milojević (lib), Žunić (lib); Treneri Bogosavljević i Krsmanović;

Fizički dominantniji domaći igrači savladali su goste iz Užica rezultatom 3:1. Domaćin je bio bolji u napadu i bloku, a i Užičani su napravili dosta grešaka, tako da konačan rezultat nije dolazio u pitanje.

Igra Užica iz drugog seta je ličila na igru protiv Partizana iz Lipljana od pre 6 dana. Samo je tada Užičanima servis bio konkretan i samopouzdanje je bilo na zavidnom nivou. U preostala 3 seta Milanovčani su u ranoj fazi setova dolazili do velike prednosti, koju su rutinski čuvali do kraja setova.

Sledećeg vikenda se u Gornjem Milanovcu igra finale Kupa Srbije – prvi stepen u kome Metalac Takovo dočekuje Kosovsku Mitrovicu.