Pobedom overen plasman među 16 najboljih pionirskih ekipa Srbije!

Pobedom overen plasman među 16 najboljih pionirskih ekipa Srbije!

Gornji Milanovac, sala OŠ “Momčilo Nastasijević”;

Sudije: Stefan Nenadić (Čačak), Uroš Petrović (G. Milanovac);

 

METALAC TAKOVO – UŽICE 1:3 (21:25, 18:25, 25:21, 20:25) 84:96

 

METALAC TAKOVO:

Reljić, Ivanković (kap), Đoković M (D1), Rudić D, Đoković D, Polomac, Popović, Rudić A, Maksimović, Rakić, Knežević, Filipović (D2); trener Ignjatović;

UŽICE:

Krstić (D1), Radojičić, Božić (D2), Milojević (kap), Lekić, Mandić, Veljašević, Derikonjić, Grujić, Todorović, Žunić, Dabić; trener Panić;

Šampioni Pionirske lige

Šampioni Pionirske lige

Ovogodišnju Pionirsku ligu su Užičani završili sa svih 8 pobeda, osvojenih 24 seta i izgubljenim samo jednim setom. Treneri Panić i Šimšić su, kroz treninge i utakmice tokom godine, sa svojim momcima izgradili dobar kolektiv sa jakim pobedničkim duhom. Zato je u ovom trenutku pionirska ekipa Užica najbolja pionirska ekipa Zlatiborsko-Moravičkog okruga.

Kapiten Ljubiša Milojević

Kapiten Ljubiša Milojević

Lider ekipe je kapiten Ljubiša Milojević. Sjajno prima servis i pokriva veliki deo terena. Ima izrazite skakačke sposobnosti, iako ne dominira visinom. Još ima dosta mogućnosti da napreduje u smeču i servisu. Tehničari Krstić i Božić su veoma dobri u distribuiranju lopti. Svojim znanjem i angažovanjem ulivaju sigurnost ekipi i daju jasan napadački kvalitet. Žunić ima sjajan osećaj za prijem i igru u polju i veoma je bitan igrač za ovu ekipu. Srednji blokeri Derikonjić i Dabić pokazuju da su veliki potencijal. U narednom periodu se očekuje njihov još veći doprinos ekipi. Borbeni Veljašević i talentovani Lekić su kao zapete puške i svaku ukazanu šansu sjajno koriste. Najjači adut pionira Užica je snažan kolektiv. A najbolje od svega je što imaju veliki prostor za napredak. I u servisu, i u prijemu servisa, i u napadu, i u bloku, i u polju. Sve to je moguće ako se redovno trenira i slušaju saveti trenera.

Užice se plasiralo na Polufinale Prvenstva Srbije, među 16 najboljih ekipa u Srbiji. Posle žreba se 16 ekipa raspoređuje u 4 polufinalne grupe. U grupama igra svako sa svakim i pobednici će se plasirati na finalni turnir 4 najbolje ekipe Srbije. Polufinalni turniri se odigravaju 24-26. aprila 2015. godine, a finalni turnir se igra 22-24. maja 2015. godine.