Uspešan start pionira

Uspešan start pionira

Užice, OŠ “Stari grad”; Gledalaca: 20;

Sudije: Petar Ignjatović, Marina Nikolić (oboje Užice);

 

UŽICE – DRINA 3:0 (25:10, 25:22, 25:14) 75:46

 

Užice:

Krstić (D1), Radojičić, Božić (D2), Milojević (kap), Lekić, Mandić, Veljašević, Derikonjić, Todorović, Kostić, Žunić, Dabić; treneri Panić i Šimšić;

Drina:

Milovanović, Tadić (kap), Vuković, Lazarević, Milosavljević D, Vranić, Aksentijević, Janković, Mandić, Dimitrijević (D1), Vinča,  Milosavljević M (D2); trener Lečić;

Pioniri Užica uoči utakmice protiv Drine

Pioniri Užica uoči utakmice protiv Drine

 

U prvoj prvenstvenoj utakmici ove godine užički pioniri su bili uspešniji od vršnjaka iz Bajine Bašte, sa kojima su ove godine igrali nekoliko prijateljskih utakmica.

Momci iz Bajine Bašte su pokazali značajan napredak u odnosu na prethodne utakmice, ali danas nisu uspeli da osvoje set. Već u uzvratnoj utakmici u Bajinoj Bašti Užičani će morati mnogo više da se potrude kako bi odbojkaše Drine savladali maksimalnim rezultatom.

Igru užičke ekipe vodili su kapiten Ljubiša Milojević i tehničar Dušan Božić. Prvu takmičarsku utakmicu za ekipu Užica danas su odigrali Derikonjić, Žunić, Lekić, Radojičić, Mandić i Kostić.

Drugu utakmicu u Pionirskoj ligi užički pioniri igraju u utorak, 17. februara 2015. godine, u Ivanjici protiv domaće ekipe Bukovica Putevi. Utakmica počinje u 12 časova.