Favorit siguran u Staroj Pazovi!

Favorit siguran u Staroj Pazovi!

Stara Pazova, Hala sportova; Gledalaca:50;

Sudije: Aleksandra Šućur, Nenad Maoduš (oboje Novi Sad)

 

JEDINSTVO – UŽICE 3:0 (25:16, 25:21, 25:16) 75:53

 

Jedinstvo:

Lazarević, Stanić, Manojlović, Radišić (kap), Majstorović, Stanišić, Pajić, Madić, Matijašević, Paravinja, Mladenović (lib), Skokna (lib); trener Vukelić;

Užice:

Nenadić, Tripković, Sredojević, Janjić, Dagović, Ignjatović, Lazić (kap), Šuljagić, Avramović, Ljubojević, Ćirković (lib), Radovanović (lib); treneri Bogosavljević i Krsmanović;

Primač servisa - Bane Nenadić

Primač servisa – Bane Nenadić

Užičani su gostovali ekipi koja se bori za prvo mesto. Jedinstvo je bilo izraziti favorit u ovoj utakmici. Na teren su izveli kombinovanu postavu bez startnog tehničara Radišića. To je obezbedilo Užičanima da igraju opuštenije i, da nije bilo ogromnih padova, mogli su uzeti i set.

Prvi set se igralo “egal” do tehničkog tajm-auta (12:11 za Užice). Na servis dolazi srednji bloker Madić i dovodi domaće u prednost od 20:12 (?!?). Drugi set je bio izjednačen do 20:20, pa se opet desio pad na prijemu u ekipi Užica. I u trećem setu je bilo izjednačeno do 15-og poena, a onda je popustila disciplina u igri (nekoliko loših postavljanja u polju, pogrešno određenih blokova, loših rešenja u napadu, greške u servisu…) i konačan epilog je 75 poena za Jedinstvo i 53 poena za Užice.

Tehničar - Filip Avramović

Tehničar – Filip Avramović

To je sve razlog što je Užice izgubilo. Ali nije sve tako crno. Bilo je dosta dobrih perioda u igri. Bilo je padova, ali i “dizanja” posle padova (što ranije nije bio slučaj). Nije Jedinstvo bilo toliko dominantno koliko pokazuje tabela, pa i rezultat današnje utakmice. Samo je potrebno smanjiti veliki broj bespotrebno poklonjenih poena protivniku.

Sledeće nedelje Užice je domaćin lideru, ekipi Niša. Utakmica se igra u subotu, 06. decembra 2014. godine, u dvorani Veliki park sa početkom u 16,30 časova.