Sva 3 boda odoše u Ivanjicu!

Sva 3 boda odoše u Ivanjicu!

Užice, dvorana Veliki park; Gledalaca:100;

Sudije: Aleksandar Petrović (Užice), Ivana Miletić (Kragujevac);

 

UŽICE – BUKOVICA PUTEVI 1:3 (18:25, 30:28, 15:25, 21:25) 84:103

 

Užice:

Nenadić 14 poena, Tripković, Ćirković (lib), Janjić 11 poena, Dagović 3 poena, Ignjatović 2 poena, Lazić (kap) 14 poena, Šuljagić, Avramović 5 poena, Ljubojević 10 poena, Lekaj, Radovanović; trener Bogosavljević;

Bukovica Putevi:

Milićević, Maksimović 5 poena, Kilibarda 2 poena, Borovičanin 12 poena, Ristić (kap) 14 poena, Petrović 1 poen, Glavinić, Popadić, Radović 19 poena, Savićević, Spasović (lib), Nešovanović (lib); treneri Totović i Petrović;

Jedina svetla tačka među Užičanima - srednji bloker David Janjić

Jedina svetla tačka među Užičanima – srednji bloker David Janjić

 

Od početka prvog seta se videlo da Užičani igraju u grču. Nesiguran servis Užičana je unosio nemir i u sve ostale elemente igre. Flot servisom Maksimovića i Ristića gosti su stigli do velike prednosti u prvom setu (18:7) i tu prednost su sačuvali do kraja seta.

U drugom setu je viđena velika borba. Gosti su vodili 13:9, domaći su zahvaljujući servisima Ljubojevića došli do 16:15. Ivanjičani su ušli u seriju grešaka, što je domaćima obezbedilo prednost od 23:19. Umesto rutinski privedenog seta kraju od strane Užica videli smo dramatičan kraj. Radović je poremetio prijem Užica i uveo set u izjednačenu završnicu. Više strpljenja imali su domaći i izjednačili su u setovima na 1:1.

Umesto da ovakav kraj drugog seta domaćima da krila, on ih je sputao i okovao noge. Od 5:5 u trećem setu, Užičani su poklonili gostima sve što su mogli. Nije išlo ni u prijemu, ni u servisu, ni u napadu. Gosti se nisu opuštali. Sve greške domaćih su pretvarali u poene. Korektor Radović je bio nezaustavljiv.

Četvrti set je bio izjednačen, ali kad se lomilo na kraju seta, gosti su sigurnim servisima Ristića i Kilibarde rutinski završili set i utakmicu.

Ekipa Užica je očekivala prve bodove u ovom kolu, ali nije uspela. Mnogo grešaka i neodgovornih poteza je odlučilo utakmicu. Manje grča i nervoze se očekivalo od najboljih igrača Užica Lazića i Avramovića, ali oni su večeras podlegli pritisku i želji da se bodovi moraju osvojiti.

U sedmom kolu Užice gostuje u Subotici. Utakmica se igra u petak, 21. novembra 2014. godine, sa početkom u 17 časova.