Kosovska Mitrovica bolja u Užicu!

Kosovska Mitrovica bolja u Užicu!

Užice, dvorana Veliki park; Gledalaca:150;

Sudije: Milan Bićanin, Savo Kovačević (obojica Kraljevo);

 

UŽICE – KOSOVSKA MITROVICA 0:3 (19:25, 16:25, 19:25) 54:75

 

Užice:

Nenadić, Tripković, Ćirković (lib), Sredojević, Janjić, Dagović, Ignjatović, Lazić (kap), Šuljagić, Avramović, Ljubojević, Radovanović (lib); treneri Bogosavljević i Krsmanović;

Kosovska Mitrovica:

Matić, Nikolić (kap), Debeljak, Dautović, Matijašević, Radomirović, Stanković, Ristić, Tanasković, Kuburović, Deljanin, Delić (lib); trener Marković;

Favorit je odneo sva tri boda iz Užica. Kosovska Mitrovica je došla pojačana za dva vrsna igrača (primača Dautovića i tehničara Kuburovića) u odnosu na kup utakmicu od pre mesec dana, kada su Užičani iznenadili ubedljivom pobedom. Danas je ekipa gostiju imala stabilniji servis i sigurniji prijem servisa od Užičana. Na krilima primača servisa Debeljaka, Delića i Dautovića, gosti su suvereno držali razliku u svoju korist i lagano utakmicu priveli kraju.

Užičani su se držali dobro u prvom setu do tehničkog tajm auta (vodili 12:10). Međutim, posle pauze potpuno su pali na prijemu Nenadić i Radovanović i za čas je bilo 17:12 za goste. Za mladu i neiskusnu ekipu Užica ovo je bio veliki udarac, od koga se nisu povratili do kraja utakmice.

U sledećem kolu Užice gostuje ekipi Novog Sada. Utakmica se igra u maloj dvorani SPENS-a u subotu, 08. novembra 2014. godine, sa početkom u 15,30 časova.