Užice u Prvoj ligi! Pehar u rukama!

Užice u Prvoj ligi! Pehar u rukama!

Užice, dvorana Veliki park; Gledalaca: 600;

Sudije: Elvis Dautović, Igor Čaraveša (obojica Prijepolje);

 

UŽICE – TARA 3:0 (25:19, 25:13, 25:17) 75:49

 

Užice: Nenadić, Tripković, Lazić Ni, Luković, Janjić, Sredojević, Ignjatović, Lazić Ne (kap), Tošović, Avramović, Toskić, Radovanović (lib); Treneri Bogosavljević i Krsmanović;

Tara: Blagojević V (kap), Stevanović, Đurić, Milovanović, Gavrilović, Bjeličić, Marjanović, Mićović, Blagojević D (lib); Trener Krstić;

Šampioni Druge lige zapad - OK "UŽICE"

Šampioni Druge lige zapad – OK “UŽICE”

 

Verovatno je Veliki petak sa verskog aspekta neprikladan za slavlje, ali za Odbojkaški klub “Užice” 18. april 2014. godine ostaje zlatnim slovima upisan u anale kluba kao dan kada je sjajna družina proslavila ulazak u Prvu ligu, najveći uspeh OK “Užice” u svojoj trinaestogodišnjoj istoriji!

Nemanja Lazići i drugovi su odličnom igrom savladali prijatelje iz Bajine Bašte i tako užičkoj publici priuštili izvanredan uvod u uživanje u prvoligaškoj muškoj odbojci od jeseni 2014. godine.

Ko je najbolji? - UŽICE!

Ko je najbolji? – UŽICE!

 

Igru su nosili Nemanja Lazić i Filip Avramović, prijem servisa je bio pod kontrolom Mladena Radovanovića – Serđa, prvi tempo je bio pod rukovodstvom Nikole Lazića i Davida Janjića. A u publici veliki broj momaka koji su prošli školu odbojke OK “Užice” i koji su svim srcem uživali u uspehu svog kluba!

Izvanredni Bane Nenadić, koji je izneo celu sezonu na visokom nivou,  večeras nije imao svoje veče. Međutim, Petar Ignjatović ga je zamenio na pravi način na zadovoljstvo velikog broja navijača.

Peconi - ljubimac navijača

Peconi – ljubimac navijača

 

Blokeri su bili  veoma skoncentrisani, što je Bajinobaštanima onemogućilo napadačke kreacije.

Nikola Lazić na svom zadatku!

Nikola Lazić na svom zadatku!

 

Neprelazni bedem - Tošović i Janjić

Neprelazni bedem – Tošović i Janjić

 

Posle 60 minuta igre Užičani su osvojili nova tri boda i potvrdili dominaciju na drugoligaškom zapadu! Pehar je u pravim rukama!

Pehar u rukama Užičana!

Pehar u rukama Užičana!

 

Pehar kapitenu Nemanji Laziću je predao Gordan Vilimanović, predsednik Međuokružnog odbojkaškog saveza Kraljevo, a medalje svim članovima tima je predao Jovan Janjušević, predsednik Nadzornog odbora OK “Užice” i dugogodišnji trener seniorskog pogona kluba.

Uskoro opširnije!