Overena Prva liga!

Overena Prva liga!

Kruševac, hala sportova; Gledalaca:40;

Sudije: Igor Trojić, Marko Stanković (obojica Trstenik);

 

ANTENA – UŽICE 1:3 (19:25, 25:18, 22:25, 14:25) 80:93

 

Antena: Blagojević, Acković, Dončić, Obradović, Nastić, Pešterac, Krstović (kap), Milovanović, Živković, Jolić, Dimitrijević (lib); trener Vukojević;

Užice: Nenadić, Tripković, Lazić Ni, Luković, Janjić, Sredojević, Ignjatović, Lazić Ne (kap), Avramović, Toskić, Radmilac, Radovanović (lib); treneri Bogosavljević i Krsmanović;

Odbojkaški klub "Užice"  uoči odlučujuće utakmice u Kruševcu

Odbojkaški klub “Užice” – uoči odlučujuće utakmice u Kruševcu

 

Posle tri pobede na startu prolećnog dela prvenstva protiv Partizana, Metalca i FAP Livnice, Užičani su već počeli da slave osvajanje prvog mesta i ulazili su u svaku narednu utakmicu potpuno dekoncentrisani. Mučili su se sa osvajanjem poena. Ipak, bodovi su osvajani! Kolo pre kraja Užice je i teoretski obezbedilo prvo mesto u Drugoj ligi zapad.

Kao i svaka odlučujuća utakmica, i ova protiv Antene je bila sa dosta grešaka. Teret moranja je većini igrača “vezao” i ruke i noge. Utakmica je definitivno prelomljena u četvrtom setu, kada je pri rezultatu 12:7 za Antenu došao na servis liniju srednji bloker Užica Marko Luković. Sjajnom serijom servisa preokrenuo je rezultat na 16:12 za Užice i posle toga su Kruševljani pali. Do kraja utakmice Filip Avramović je odservirao nekoliko asova, tako da je set završen 25:14 za Užice.

Slavlje je moglo da počne!

Ko je šampion - UŽICE!

Ko je šampion – UŽICE!

 

Ko je Prva liga - UŽICE!

Ko je Prva liga – UŽICE!

 

Ko je najbolji - UŽICE!

Ko je najbolji – UŽICE!

Od Kruševca do Užica slavili su Užičani! Pozdravljali su Kruševac, Vrbu (za Užičane glavni grad ovog dela Srbije), Kraljevo, Čačak, Požegu i na kraju svoj grad Užice!

"Prva ligo, širi svoje grane i prihvati mlade Užičane!" (Dejan Rogić - nekadašnji sjajni odbojkaš Prvog Partizana)

“Prva ligo, širi svoje grane i prihvati mlade Užičane!” (autor Dejan Rogić – nekadašnji sjajni odbojkaš Prvog Partizana)

 

Fićo i Pana

Fićo i Pana

Proslava titule je zakazana u petak, 18. aprila 2014. godine, na utakmici poslednjeg kola Druge lige zapad. Utakmica protiv sportskih prijatelja iz Bajine Bašte (Tara) se igra u hali Veliki park, sa početkom u 18 časova.

Odbojkaški klub “Užice” poziva sve svoje članove i prijatelje kluba da dođu u petak u Veliki park i da zajedno proslavimo najveći uspeh u trinaestogodišnjoj istoriji našeg kluba!

REZULTATE I TABELU DRUGE LIGE ZAPAD MOŽETE POGLEDATI U KATEGORIJI SENIORI.