Provincijski karakter užičkih juniora

Provincijski karakter užičkih juniora

Čačak, sportska hala Preljina; Gledalaca: 13;

Sudije: Savić, Rogić (obojica Užice)

LIBERO ČA – UŽICE 3:0 (25:23, 25:20, 25:14) 75:57

LIBERO ČA: Gligor, Vučković, Simović, Ružičić, Nikolić, Nedeljković (kap), Novaković, Božović, Purić, Stokić, Tešić, Ćendić (lib); trener Rutović;

UŽICE: Nenadić (kap), Ignjatović, Milanović, Radmilac, Janjić, Sredojević B, Sredojević V, Lekaj, Tripković, Selaković, Čolić, Milojević (lib); treneri Bogosavljević, Krsmanović;

U trećoj utakmici Juniorske lige, a prvoj na gostujućem terenu, juniori Užica su se propisno obrukali i izgubili ubedljivim rezultatom od korektnih domaćina iz Čačka. U prvom setu su grešili mnogo i domaći i gosti, ali gosti za 2 poena više. Od drugog seta čačani su odlučili da ne prave besmislene greške, a užičani su odlučili da greše još više.

Evo statistike užičana: nedostatak samopouzdanja, strah , neodgovornost prema ekipi, potpuna dekoncentracija, bežanje od lopte u prijemu i odbrani, nepokretljivost … i sve to jednako 55 direktno poklonjenih poena protivniku od 75 koliko su čačani osvojili!?!?!? Pa ovo domaći tim nije mogao da izgubi, čak i da je hteo!

A dvorana prelepa, uslovi za igru izuzetni… Da li užički juniori mogu samo da igraju dobro u svojoj maloj “prćiji”, u sali OŠ “Stari grad”? To će se već videti u Ivanjici u narednom kolu.

REZULTATE I TABELU JUNIORSKE LIGE MOŽETE VIDETI U KATEGORIJI JUNIORI.